Майстер-клас на тему «Холодні та гарячі соуси для риби і м'яса»
У фірмовому магазині «DeLonghi Kenwood Braun», розташованому в ТЦ «Gorodok Gallery», пройшов черговий кулінарний майстер-клас. Як завжди, професійними навичками та секретами з гостями та учасниками ділився бренд-шеф мережі італійських ресторанів «Carbonella» Гліб Вознюк.
Цього разу темою заходу було приготування трьох традиційних класичних соусів італійської кухні в авторській інтерпретації – гарячого горіхового, холодного соусу з фенхеля і м'яти, та соусу-песто (з місцевих продуктів). Саме соуси вважаються тим самим особливим інгредієнтом, який здатен надати навіть традиційним, начебто звичним стравам нотки неповторності, вишуканості та витонченості. А вміння їх створювати, це дійсно навик справжнього професіонала!
Для приготування горіхового соусу вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Арахіс -100г,
- Персик консервований – 150г,
- Соус гостро-солодкий – 100г,
- Персиковий сироп – 100г,
- Масло вершкове – 30г,
- Сіль – 3 г,
- Вода за потребою.
Горіховий соус – відмінне доповнення до курки.
Для приготування соусу з фенхелю та м’яти потрібно:
- Грецький йогурт,
- Фенхель – 10г,
- М ’ята – 5 г,
- Рибний соус – 10г.
Соус з фенхелю та м’ятою – ідеальний для риби.
Для приготування соусу песто візьміть:
- Базилік зелений – 210 г,
- Кріп – 210 г,
- Часник – 12 г,
- Оливкова олія – 560 г,
- Сік лимонний – 90 г,
- Сіль – 2 г,
- Перець чорний – 2 г,
- Арахіс – 100 г.
Соус песто – краща приправа до пасти.
Дані соуси ми готували за допомогою побутової кухонної машини Kenwood KCC 9060 S Cooking Chef, яку справедливо можна назвати вашим найкращим помічником в роботі на кухні.
Майстер-клас пройшов в невимушеній обстановці дружнього веселого спілкування. Гості мали чудову нагоду не лише спостерігати за процесом і отримати вичерпні відповіді на запитання, що виникали, а також особисто взяти участь у приготуванні. Запрошуємо всіх бажаючих на наступні майстер-класи, які обов'язково відбудуться незабаром!