Майстер-клас на тему «Холодні та гарячі соуси для риби і м'яса»

У фірмовому магазині «DeLonghi Kenwood Braun», розташованому в ТЦ «Gorodok Gallery», пройшов черговий кулінарний майстер-клас. Як завжди, професійними навичками та секретами з гостями та учасниками ділився бренд-шеф мережі італійських ресторанів «Carbonella» Гліб Вознюк.

Цього разу темою заходу було приготування трьох традиційних класичних соусів італійської кухні в авторській інтерпретації – гарячого горіхового, холодного соусу з фенхеля і м'яти, та соусу-песто (з місцевих продуктів). Саме соуси вважаються тим самим особливим інгредієнтом, який здатен надати навіть традиційним, начебто звичним стравам нотки неповторності, вишуканості та витонченості. А вміння їх створювати, це дійсно навик справжнього професіонала!

Для приготування горіхового соусу вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Арахіс -100г,
  • Персик консервований – 150г,
  • Соус гостро-солодкий – 100г,
  • Персиковий сироп – 100г,
  • Масло вершкове – 30г,
  • Сіль – 3 г,
  • Вода за потребою.

Горіховий соус – відмінне доповнення до курки.

Для приготування соусу з фенхелю та м’яти потрібно:

  • Грецький йогурт,
  • Фенхель – 10г,
  • М ’ята – 5 г,
  • Рибний соус – 10г.

Соус з фенхелю та м’ятою – ідеальний для риби.

Для приготування соусу песто візьміть:

  • Базилік зелений – 210 г,
  • Кріп – 210 г,
  • Часник – 12 г,
  • Оливкова олія – 560 г,
  • Сік лимонний – 90 г,
  • Сіль – 2 г,
  • Перець чорний – 2 г,
  • Арахіс – 100 г.

Соус песто – краща приправа до пасти.

Дані соуси  ми готували за допомогою побутової кухонної машини Kenwood KCC 9060 S Cooking Chef, яку справедливо можна назвати вашим найкращим помічником в роботі на кухні.

Майстер-клас пройшов в невимушеній обстановці дружнього веселого спілкування. Гості мали чудову нагоду не лише спостерігати за процесом і отримати вичерпні відповіді на запитання, що виникали, а також особисто взяти участь у приготуванні. Запрошуємо всіх бажаючих на наступні майстер-класи, які обов'язково відбудуться незабаром!