Огляд соковижималки Kenwood JMP 600 SI

Про користь натуральних соків все ми прекрасно знаємо не тільки з реклами, а й з власного досвіду. Це дійсно так, але, на жаль, далеко не кожен сік, який можна придбати в супермаркеті є «натуральним», адже виробники майже завжди додають в нього різні специфічні інгредієнти. Як правило, подібні добавки покликані продовжити термін зберігання. Безумовно, навіть цей сік може бути хорошим, теж смачним і корисним, але з свіжовичавленим не зрівняється за смаковими якостями. Ось тільки, щоб отримати склянку свіжого соку, доведеться чимало постаратися, вичавлюючи фрукти і овочі вручну або обзавестися якісної соковижималкою. Але який? Оптимальний варіант, який ми і представляємо в даному огляді, соковижималка Kenwood JMP 600 SI .

Натуральна якість

Якщо ви вже купили Kenwood JMP 600 SI, то отримали в своє розпорядження відмінний апарат для приготування різних соків з фруктів, овочів або ягід. Компактні розміри і невелика вага роблять соковижималку оптимальним вибором для тих, хто хоче заощадити місце на кухні. До того ж, особливістю конкретно цієї моделі є порівняно невелика кількість відходів, що утворюються під час віджиму. Тобто, продукти віддають вам максимум корисних речовин і нічого не витрачається даремно. М'якоть подрібнюється і ретельно перетирається, проходячи крізь дрібне ситечко.

Секрети ефективності

Процес вичавлювання соку з фруктів і овочів в цьому апараті доведений до досконалості як в сенсі кількості, так і якості готового продукту. Інженери Kenwood подбали навіть про таку «дрібницю» як дотримання температурного режиму. Річ у тому, що механічні деталі апарату рухаються з чітко заданою швидкістю, яка дозволяє не перегрівати сік. Він не окислюється і не втрачає корисних властивостей, потрапляючи в ваш стакан в ідеальному стані. Крім того, технічні параметри налаштовані так, щоб не допустити утворення надмірної кількості піни.

Основні переваги соковижималки Kenwood JMP 600 SI

Завдяки впровадженню низки прогресивних технічних інновацій, фахівці відомого бренду поставили на ринок відмінний побутовий кухонний прилад. Тож не дивно, що він швидко заслужив популярність у покупців.

  • якість готового продукту. Ретельне віджимання, контроль за температурою м'якоті і своєчасне відділення відходів, це запорука того, що фрукти та овочі передадуть напою все краще, але нічого зайвого!
  • економічність. Низький рівень споживання енергії можливий, оскільки потужність пристрою порівняно невисока (всього 150 Ват). Цього цілком досить для повноцінної роботи.
  • зручність у використанні. Легкий пластиковий корпус, наявність широкого завантажувального отвору для продуктів, окремий контейнер під жмих (1,3 л) і ємність для свіжого соку (1 л.) - саме тому Kenwood JMP 600 SI настільки ж проста, наскільки продуктивна! Коли використання соковижималки завершено, знімні деталі можна вимити навіть у посудомийній машині!
Telegram glo