Для чого потрібно борошно з круп?
Для чого потрібно борошно з круп?
Хочете приготувати якісне борошно з круп і бобових в домашніх умовах? Якщо у вас є кухонна машина серії Chef, Cooking Chef, Major та насадка-млин для круп AT941A, немає нічого простішого. Ви завжди будете впевнені в якості отриманого продукту.
Здорове харчування – основа повноцінного життя енергійної людини. Якщо ви хочете, щоб фізична енергія била через край, необхідно правильно харчуватися. Продукти, куплені в магазині, часто неякісні, вони не можуть задовольнити потреби нашого організму. Готувати те, що можливо вдома - відмінне рішення.
Насадка Kenwood для круп дозволяє використовувати якісне борошно без клейковини. Вона перемеле овес, рис, гречку, пшеницю, кукурудзу, бобові. Один кілограм крупи пристосування перетворить в борошно за 10 хвилин. Ви можете вибирати ступінь помелу, що робить насадку Kenwood AT941A дійсно незамінним приладом.
Чим корисна така мука, для приготування яких страв вона підходить? Ось, мабуть, найважливіше, що потрібно знати про цей продукт.
У кукурудзяній муці міститься цукор, вітаміни групи B, вітаміни РР, мінеральні солі калію, заліза, фосфору, кальцію, магнію, каротину, крохмалю. Її використання допомагає відновити роботу кишківника і шлунка, нормалізує мікрофлору. Борошно дрібного помелу підходить для кондитерських виробів. Випічка, приготована з неї, виходить розсипчастою, ароматною. З борошна грубого помелу печуть зернистий хліб, який корисний для травлення. Кукурудзяне борошно не містить глютену, для випічки хліба його необхідно змішувати з пшеничним борошном. Співвідношення кукурудзяної і пшеничної муки потрібно підбирати обережно. Чим вищий вміст першої в тісті, тим сухіше може вийти хліб.
Рисова крупа є джерелом рослинного білка. Багата вітамінами B1, B2, фосфорвмісними речовинами, в тому числі особливо цінними – фітином і лецитином. Борошно підходить для виробництва дієтичних противоалергенні продуктів, які рекомендують вживати в їжу хворим на гострий і хронічний ентероколіт, серцево-судинні захворювання. Випічка з рисової муки корисна тим, хто за станом здоров'я змушений перейти на дієтичне харчування. Однак, її не можна вживати в їжу хворим на цукровий діабет. Рисове борошно не містить глютену, з неї не можна спекти дріжджовий хліб. Хлібобулочні вироби, приготовані з додаванням рисової муки, легко кришаться, виходять хрусткими. Цей інгредієнт широко використовується в азіатській кухні, рисове борошно додають в десерти.
Якщо вирішили спекти хліб, з'єднайте гречану крупу з житом, ви залишитеся задоволені результатом. Через специфічний смак і темний колір гречану крупу зазвичай комбінують з пшеничною. Перша робить тісто більш крутим, а саму випічку більш «важкою». З неї печуть традиційні російські млинці. Сочевиця традиційно вважається монастирською культурою. В її насінні міститься від 24-ох до 35-ти% білка, вуглеводів від 48-ми до 53-ох%. Вегетаріанці часто замінюють сочевицею м'ясо в своєму раціоні. За смаковими якостями і поживністю продукт займає одне з перших місць серед бобових. Сочевичне борошно використовується в хлібопеченні, в кондитерській промисловості. Додавання її до пшеничного в кількості 15-ти-20-ти% підвищує вміст білка в хлібі на 3-4%.
Використовуючи Насадка-млин для приготування круп від Kenwood, ви зможете зробити раціон своєї родини корисніше і різноманітніше. Спробуйте нові рецепти, порадуйте себе і своїх близьких.