Електричні м'ясорубки Kenwood

Той, хто надає перевагу не магазинним напівфабрикатам, а стравам, що приготовані вдома, рано чи пізно доведеться вдатися до послуг м'ясорубки. На жаль, при очевидних перевагах звичайна ручна м'ясорубка має і не менш очевидний недолік. Готувати фарш – заняття виснажливе, що вимагає чимало часу. А вже якщо раптом трапляється кістка, проблем стане ще більше.

Техніка, яка допомагає

Звичайно, зовсім відмовлятися від м'ясорубки ніхто не буде. Але в цілях підвищення ефективності потрібно просто замінити ручний прилад на електром'ясорубку Kenwood. Швидкість і якість обробки м'яса ручної та електричної м'ясорубки не йдуть ні в яке порівняння. Робота з таким помічником перетворюється на задоволення! Всі моделі, які ми пропонуємо для покупки, оснащені вбудованим потужним мотором, міцним, а значить довговічним шнеком. Обмежень за типом і щільністю м'яса для електричної м'ясорубки практично не існує. Вона з легкістю справляється з дрібними і середніми кісточками, хоча від найбільш великих, звичайно, варто позбутися попередньо. У разі, якщо на шнек намотуються жили (що періодично завжди трапляється), просто застосуйте режим реверсу. В цілому ж, використовуючи сучасну електричну м'ясорубку від Kenwood, ви зможете приготувати велику порцію фаршу буквально за пару хвилин.

Потужність, швидкість ефективність

Стандартне правило, з якого випливає, що чим вище потужність, тим вище швидкість справедливо і для електричної м'ясорубки. Різні моделі електричних м'ясорубок відрізняються основними характеристиками, потужністю в тому числі. Але в будь-якому випадку, її буде достатньо навіть з надлишком для вирішення найскладніших завдань. Причому слід враховувати два параметри – номінальну і пікову потужність. Максимальний режим потужності потрібний доволі рідко, але ви точно оціните можливість «натиснути» в потрібний момент.

Особливості комплектації

Оскільки електром'ясорубки відрізняються значно більшою, в порівнянні з ручними функціональністю, не дивно, що і комплектація їх має ряд особливостей. У неї входить спеціальна кришка для захисту від розльоту дрібних частинок, штовхач для м'яса (як правило, пластиковий), набір дисків різної форми, який дає можливість отримати фарш різної консистенції. Деякі моделі оснащуються особливими насадками. З їх допомогою ви не просто зможете перемелювати фарш, а одразу готувати заготовку для домашніх ковбас і кеббе!