Готуємо смачний крем-суп з блендером Kenwood BLP 400

Готуємо смачний крем-суп з блендером Kenwood BLP 400

Сьогодні існує величезна кількість рецептів різних кулінарних шедеврів з усіх куточків світу, але в цій статті нам хотілося б акцентувати вашу увагу на такому смачному і живильному блюді, як крем-суп. Варіантів його приготування безліч, в залежності від бажаних інгредієнтів і прояви фантазії кухаря. Стаціонарний блендер Kenwood BLP 400, ціна якого вас порадує, стане вашим вірним помічником в приготуванні цієї чудесної страви! Пристрій максимально ефективно і швидко впорається з поставленими кулінарними завданнями, щоб ви могли насолоджуватися чудовими результатами його роботи вже через кілька миттєвостей. Ми розповімо вам про декілька дуже цікавих, на наш погляд, рецептах крем-супів:

  • суп з томатів з копченим беконом і часниковими грінками;
  • суп «Вішісуаз»;
  • крем-суп зі шпинату і суміші салатів.

Томатний крем-суп з копченим беконом і грінками

Необхідні інгредієнти:

  • консервовані помідори 400 г
  • курячий бульйон 300 мл
  • стебло селери 1шт.
  • ріпчаста цибуля 1 головка
  • свіжий бекон 100 г
  • вершкове масло 50 г
  • оливкова олія 2 ст. л.
  • томатне пюре 1 ст. л.
  • часник 1 зубчик
  • петрушка 2-3 стеблинки
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • хліб білий 8 шматків

Як готувати:

На великій сковорідці розігрійте оливкову олію. Потім, додайте селеру, цибулю і бекон без шкірки нарізаний кубиками. Протягом 2-3 хвилин обсмажуйте на сильному вогні, до отримання золотистої скоринки на беконі. Періодично помішуйте. Наріжте і додайте томати, курячий бульйон і томатне пюре. Після чого добре перемішайте. Довівши до кипіння, варіть 1-2 хвилини, помішуючи. Далі займіться приготуванням грінок. Надавіть часник і змішайте його з вершковим маслом і петрушкою. Трохи посоліть. Намажте хліб і помістіть його на деко. Смажте в духовці або на грилі кілька хвилин поки вершкова маса не розтопиться повністю. Потім наріжте тости кубиками і помістіть назад в духовку до появи хрусткої скоринки. Збийте в блендері Kenwood BLP 400 суп, додавши туди приправи. Розлийте крем-суп по тарілках. Посипте зверху покришену петрушку і чорний мелений перець. Прикрасьте гарячими грінками. Ваш томатний суп готовий! Смачного!

Суп «Вішісуаз»

Необхідні інгредієнти:

  • курячий бульйон 1 л
  • цибуля-порей 500 г
  • картопля 500 г
  • вершки 200 мл
  • ріпчаста цибуля 1 шт.
  • вершкове масло 100 г
  • зелена цибуля 50 г
  • сіль, перець за смаком

Як готувати:

У глибокій каструлі розтопіть вершкове масло і додайте дрібно нарізану цибулю. Обсмажте його до м'якості. Потім те ж саме виконайте з цибулею-пореєм. Картоплю почистіть, наріжте дрібними кубиками і додайте в каструлю. Доведіть до кипіння. Варіть на повільному вогні 30 хвилин, посоліть і поперчіть вміст. У блендері Kenwood BLP 400 збийте масу з холодними вершками до стану пюре. Охолодіть блюдо, після чого подавайте на стіл, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Крем-суп зі шпинату і суміші салатів

Необхідні інгредієнти:

  • селера 2 шт.
  • вода 1 л
  • шпинат 200 г
  • суміш салатного листя 100 г
  • вершкове масло 100 г
  • морква 100 г
  • ріпчаста цибуля 1 головка
  • свіжі шампіньйони 50 г
  • рослинна олія 50 мл
  • вершки 30% 50 мл
  • сіль, перець за смаком

Як готувати:

У блендері Kenwood BLP 400 подрібніть цибулю, селеру, часник, моркву, гриби і зелену цибулю. Розігрійте вершкове масло з рослинним маслом і овочами в глибокому сотейнику. Тушкуйте, перемішуючи до тих пір, поки не буде чути аромат страви. Додайте гриби, сілб і зелену цибулю. Трохи протушкуйте. Після чого залийте невеликою кількістю води. Наріжте шпинат та салатні листя і додайте до решти інгредієнтів. Після того, як зелень розвариться, збийте суміш в блендері до однорідної маси. Додайте вершки і збийте ще раз. Крем-суп з шпинату і салатного листя готовий! Купити стаціонарний блендер Kenwood BLP 400, ви можете на нашому сайті з офіційною гарантією та безкоштовною доставкою по всій Україні! З таким помічником, ви будете щодня радувати свою сім'ю новими стравами різної складності.