Готуйте з допомогою міксера Kenwood
Готуйте з допомогою міксера Kenwood
Хочете спробувати домашній майонез? Приготувати дивовижні соуси і апетитні десерти? Придбайте міксер англійської торгової марки і скористайтеся оригінальними рецептами, які ми вам пропонуємо.
Занурювальні міксери ручного типу від Kenwood - це компактні і зручні прилади. Стильний дизайн, різноманітність кольорів робить міксери колекції kMix несхожими на такі ж пристрої інших торгових марок. П'ять швидкостей і додатковий імпульсний режим роблять роботу міксерів ефективною. Корпус всіх моделей виготовлений з екологічного литого алюмінію, а вінчик і гак для тіста - з нержавіючої сталі.
Маючи міксер Kenwood - ви з легкістю приготуєте ці страви.
Майонез
Смак домашнього майонезу буде набагато м'якшим, більш насиченим і приємнішим на смак аналогічного продукту, купленого в магазині.
Вам знадобиться:
• Лимонний сік - 1 ст. л.
• Один яєчний жовток
• Цукор - 1 ч.л.
• Гірчиця - 1 ч.л.
• Сіль - 0,5 ч.л.
• Рослинна олія - 150-200 мл
Приготування
Всі продукти 30-40 секунд збивайте міксером. Поступово додавайте рослинну олію. Після кожного додавання збивайте 20-30 секунд. Майонез виходить дуже густим і ароматним.
Шотландський десерт
Вам знадобиться:
• Малина - 300 грам
• Пластівці вівсяні - 2-3 ст. л.
• Коричневий цукор - 2 ч. л.
• Мед - 2 ст. л.
• Віскі - 2 ст. л.
• Жирні вершки - 200 мілілітрів
Приготування
Покладіть вівсяні пластівці на суху сковорідку, смажте на повільному вогні, помішуючи 2-3 хвилини. Додайте коричневий цукор, перемішайте. Коли цукор розплавиться, зніміть сковороду з вогню, перемішайте пластівці ще раз і дайте їм охолонути. Збийте вершки, додайте мед, віскі і 2/3 вівсяних пластівців, акуратно перемішайте. Додайте малину, залиште кілька ягід для прикраси. На дно келиха покладіть кілька ягід малини, викладіть вершки. Прикрасьте пластівцями і ягодами.
Апельсиновий суп зі шпинатом
Вам знадобиться:
• Апельсини - 2 шт.
• Шпинат - 300 г
• Цибуля ріпчаста - 1шт.
• Овочевий бульйон - 3 склянки
• Оливкова олія - 1 ст. л.
• Йогурт - 6 ст. л.
• Крохмаль - 3 ч. л.
• Сіль, перець - за смаком
Приготування
Очистіть цибулю, дрібно покришіть і пасеруйте. Додайте заморожений шпинат і готуйте ще 5 хвилин. Влийте в каструлю бульйон, додайте сік і цедру апельсинів, підсмажений шпинат і цибулю. Довівши суп до кипіння, варіть його 10-15 хвилин. Збийте суп міксером, додайте крохмаль, розведений у вершках, поперчіть, посоліть, доведіть до кипіння. Для того, щоб блюдо охололо, помістіть його в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею на стіл в кожну тарілку потрібно покласти столову ложку йогурту, прикрасити блюдо часточками апельсину.
Полуничний крем
Вам знадобиться:
• Полуниця - 400 г
• Цукор - 3 ст. л.
• Вершки густі - 300 г
Приготування
Полуницю протріть з цукром. До отриманого ягідного пюре додайте охолоджені вершки, залишивши частину для прикраси. Збийте масу міксером. При подачі на стіл прикрасьте збитими вершками і листочками м'яти.
Готуйте з допомогою міксера Kenwood, створюйте для своєї родини нове оригінальне меню.