Готуйте з допомогою міксера Kenwood

Готуйте з допомогою міксера Kenwood

Хочете спробувати домашній майонез? Приготувати дивовижні соуси і апетитні десерти? Придбайте міксер англійської торгової марки і скористайтеся оригінальними рецептами, які ми вам пропонуємо.

Занурювальні міксери ручного типу від Kenwood - це компактні і зручні прилади. Стильний дизайн, різноманітність кольорів робить міксери колекції kMix несхожими на такі ж пристрої інших торгових марок. П'ять швидкостей і додатковий імпульсний режим роблять роботу міксерів ефективною. Корпус всіх моделей виготовлений з екологічного литого алюмінію, а вінчик і гак для тіста - з нержавіючої сталі.

Маючи міксер Kenwood - ви з легкістю приготуєте ці страви.

Майонез

Смак домашнього майонезу буде набагато м'якшим, більш насиченим і приємнішим на смак аналогічного продукту, купленого в магазині.

Вам знадобиться:

• Лимонний сік - 1 ст. л.

• Один яєчний жовток

• Цукор - 1 ч.л.

• Гірчиця - 1 ч.л.

• Сіль - 0,5 ч.л.

• Рослинна олія - 150-200 мл

Приготування

Всі продукти 30-40 секунд збивайте міксером. Поступово додавайте рослинну олію. Після кожного додавання збивайте 20-30 секунд. Майонез виходить дуже густим і ароматним.

Шотландський десерт

Вам знадобиться:

• Малина - 300 грам

• Пластівці вівсяні - 2-3 ст. л.

• Коричневий цукор - 2 ч. л.

• Мед - 2 ст. л.

• Віскі - 2 ст. л.

• Жирні вершки - 200 мілілітрів

Приготування

Покладіть вівсяні пластівці на суху сковорідку, смажте на повільному вогні, помішуючи 2-3 хвилини. Додайте коричневий цукор, перемішайте. Коли цукор розплавиться, зніміть сковороду з вогню, перемішайте пластівці ще раз і дайте їм охолонути. Збийте вершки, додайте мед, віскі і 2/3 вівсяних пластівців, акуратно перемішайте. Додайте малину, залиште кілька ягід для прикраси. На дно келиха покладіть кілька ягід малини, викладіть вершки. Прикрасьте пластівцями і ягодами.

Апельсиновий суп зі шпинатом

Вам знадобиться:

• Апельсини - 2 шт.

• Шпинат - 300 г

• Цибуля ріпчаста - 1шт.

• Овочевий бульйон - 3 склянки

• Оливкова олія - 1 ст. л.

• Йогурт - 6 ст. л.

• Крохмаль - 3 ч. л.

• Сіль, перець - за смаком

Приготування

Очистіть цибулю, дрібно покришіть і пасеруйте. Додайте заморожений шпинат і готуйте ще 5 хвилин. Влийте в каструлю бульйон, додайте сік і цедру апельсинів, підсмажений шпинат і цибулю. Довівши суп до кипіння, варіть його 10-15 хвилин. Збийте суп міксером, додайте крохмаль, розведений у вершках, поперчіть, посоліть, доведіть до кипіння. Для того, щоб блюдо охололо, помістіть його в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею на стіл в кожну тарілку потрібно покласти столову ложку йогурту, прикрасити блюдо часточками апельсину.

Полуничний крем

Вам знадобиться:

• Полуниця - 400 г

• Цукор - 3 ст. л.

• Вершки густі - 300 г

Приготування

Полуницю протріть з цукром. До отриманого ягідного пюре додайте охолоджені вершки, залишивши частину для прикраси. Збийте масу міксером. При подачі на стіл прикрасьте збитими вершками і листочками м'яти.

Готуйте з допомогою міксера Kenwood, створюйте для своєї родини нове оригінальне меню.