Як вибрати тостер?

Найважливішу особливість свого тостера кожен покупець визначає виходячи з особистих потреб. Головне, щоб він був багатофункціональним. Оскільки технології постійно розвиваються, простого підсмажування хліба для сучасного тостера вже недостатньо. Всі моделі виробництва Kenwood мають розширені можливості, проте досить прості й зручні. Нехай навіть прилади різних серій і дизайнерських колекцій відрізняються зовні, а також деякими технічними характеристиками, частина їх додаткового функціоналу стала вже стандартною.

Обов'язкові вимоги

Сучасний тостер повинен готувати швидко, якісно, акуратно. І якщо швидкість приготування прямо залежить від максимальної потужності, то досягти ідеальної якості не так просто. Всі ми знаємо, що прилади перших поколінь не могли похвалитися вмінням рівномірно підсмажити шматок хліба. Зазвичай він пригорав, або залишався сирим. Нові моделі позбавлені цієї проблеми за допомогою системи електронного керування та можливості регулювати ступінь прожарювання. Навіть найпростіші тостери Kenwood приємно здивують вас тим, наскільки рівномірно прожарюється кожна скибочка. «Секрет» ж досконалості полягає в наступному:

  • Потужність плюс економічність. Залежно від конкретної моделі, потужність тостера становить до 2000 Вт і навіть більше. Прилади з максимальною доступною потужністю здатні підсмажувати хліб буквально за хвилину, автоматично відключаючись після завершення. Тож вам не варто побоюватися перевитрати електроенергії.
  • Дизайн корпусу. Важлива характеристика, адже цей мініатюрний прилад, швидше за все, буде постійно на видноті. У разі необхідності, в нашому онлайн-магазині ви знайдете різноманітні варіанти дизайну тостерів з подібними характеристиками. Причому зверніть увагу, що деякі прилади виглядають вінтажно, за дизайном одразу й не скажеш, що всередині прихована точна електроніка. Проте такі ретро-моделі чудово вписуються в стилізований інтер'єр приміщення.
  • Функціональність. «Топові» тостери включають повний набір додаткових опцій: приготування двох тостів одночасно, підйомні ліфти (з функцією «екстрапідйом»), решітку для сандвічів, підсмажування або розігрів хліба тільки з одного боку і навіть можливість розморожування продуктів. Однак, не обов'язково вибудете задіяти їх всі регулярно. Природно, прилади з меншим функціоналом і коштують дешевше.
  • Регулювання ступеня прожарювання. Як правило, ступені обсмажування вказуються індикатором на передній панелі (від 1 до 6). Вам потрібно просто повернути рукоятку перемикача у відповідне положення. Температура і час контролюються електронікою з граничною точністю. Можна отримати як злегка підрум'янені, так і сильно засмажені, але не підгорілі скибочки.

Практичні елементи

Простежте, щоб тостер обов'язково мав знімний піддон для збору крихт і, бажано, відсік для зберігання мережевого дроту. Безпосередньо на якість готового блюда це жодним чином не впливає. Проте істотно полегшує роботу з приладом і догляд за ним. Висувний піддон позбавить вас від необхідності після кожного використання тостера проводити генеральне прибирання на кухні, а мережевий шнур, складений акуратно, прослужить довше, не ламаючись в місцях згинів.

Приходьте на наш сайт за тими самими тостерами Kenwood та купуйте свій найкращий варіант.