Легкі в приготуванні шедеври кулінарії, завдяки кухонним машинам Kenwood

Як правило, кухонними приладами навряд чи можна когось здивувати. Але, виключення з цього правила – кухонні машини Kenwood. Ці багатофункціональні помічники займали почесне місце на кухні ще пів століття тому! Знали б тільки, наймиліші домогосподарки з 50-тих, які зміни відбудуться з кухонними машинами, якою різноманітністю насадок вони укомплектовані - були б в повному захваті!

Якщо ж повернутися в наш час, до нашого «чудового виключення», то ми просто зобов'язані з вами поділитися парочкою рецептів, які підійдуть будь то для вечері в тісному колі сім'ї, або застілля з великою кількістю рідних і близьких.

Почнемо з основи основ – хліба! Не кожен може похвалитися свіжоприготованим власноруч хлібом, через складність замісу тіста. Завдяки насадці-гаку, для замісу тіста, яка йде в комплекті до кожної кухонної машини Kenwood, ви можете замісити ідеально приготоване тісто, на будь-який смак.

Ми взяли рецепт самого оптимального домашнього хліба.

  • Борошно пшеничне – 500 г;
  • Вода тепла -350 мл;
  • Масло рослинне – 4 ст. ложки (15 мл 1 стл. ложка)
  • Дріжджі сухі – 1 ч. ложка без гірки;
  • Цукор – 1 ст. ложка;
  • Сіль – 0,5 ч. ложки.

В чашу кухонної машини засипаємо борошно, роблячи поглиблення. Потім заливаємо теплу воду, цукор і звичайно ж дріжджі. Включаємо перемішування на мінімальній швидкості, на пару хвилин і залишаємо на 20 хвилин накриту чашу, в теплому приміщенні. По закінченню часу, додаємо рослинне масло, сіль і починаємо замішувати тісто. У середньому замішування тривати 10-15 хвилин, в залежності від ваги готового тіста і інгредієнтів. Після, закриваєте чашу плівкою і даєте «відпочити» тесту близько години в теплому приміщенні. Від вас потрібно лише помістити тісто у відповідну форму для випічки і поставити його в духовку, насолоджуючись чудовим ароматом випічки, яка буде розходитися по кухні.

Якщо, до чаювання з гостями, ви забули взяти ласощі – не біда!

Приготувати неповторне, повітряне безе, завдяки насадці-вінчик, що йде так само, до будь кухонної машини Kenwood, буде як ніколи просто і легко.

Вам знадобиться:

  • 5 білків курячих яєць;
  • 250 гр. цукру.

Збиваємо білки в піну. Збиваючи, поступово по 1 чайній ложці додаємо цукор. Збивати потрібно, поки консистенція не буде густою, приблизно 10 хвилин на середній швидкості. Якщо ж, хочете кольорові безе, рекомендуємо розділити суміш на частини і додати в кожну харчові барвники.

Застеляємо деко папером для випічки. За допомогою ложки, або ж наявного у вас кондитерського шприца, викладіть порційно безе. Готувати безе необхідно при температурі 100 градусів протягом 60-100 хвилин. Ваші гості не залишаться байдужими до таких солодощів.

Радуйте із задоволенням себе і своїх близьких разом з Kenwood.