Морозиво з цибулею і перцем або фантазії кулінарів

Морозиво з цибулею і перцем або фантазії кулінарів

Любите морозиво і не можете прожити без нього ні дня? Kenwood пропонує два рішення: придбайте напівавтоматичну мороженицю або насадку для кухонних машин. Збираєтеся приготувати шоколадне або ванільне морозиво? А як щодо томатного або перцевого?

Насадка-морозивниця AT 956A підходить для кухонної машини Chef, якщо у вас Cooking Chef або Prospero, придбайте АТ956А. Приготування морозива стане ще однією здатністю вашої кулінарної помічниці.

Якщо на вашій кухні поки що не оселилася дивовижна машина, яка здатна приготувати все, що завгодно, купіть

морозивниця Kenwood.

Вона не тільки якісна, але і недорога. Зробивши таку покупку, зможете насолоджуватися улюбленими сортами холодних ласощів, експериментувати. Однак, навіть якщо ви людина творча, навряд чи вам спаде на думку готувати морозиво з васабі, риби, як це зробили в Японії.

Самі незвичайні в світі сорти морозива

Чи не правда, для нас і звичніше, і смачніше шоколадне морозиво і пломбір? Не потрібно придумувати хитромудрі рецепти - просто купіть мороженицю Kenwood і готуйте улюблені ласощі.

  • У Мексиці найпопулярнішим видом десерту є смажене морозиво. Рецепт приготування делікатесу простий: великі кульки ласощі потрібно заморозити в холодильнику, обваляти в борошні і яйці, заморозити ще раз. Несподівано завітали гості? Мексиканець обсмажує в олії або фритюрі заморожені ласощі - частування готове.
  • Морозиво з каррі виглядає досить апетитно. У його склад входять вершки, молоко, жовтки, морква, кокосове молоко, цукор і спеції.
  • Ласощі з зеленого чаю мають дуже оригінальний смак! Автор даної статті стверджує це з повною впевненістю, так як пробував незвичайний десерт. "Зелено-чайне" морозиво сподобається тим, хто вибирає некаллорійную їжу: до його складу входять зелений чай, вода і збиті білки.
  • Кажуть, що цибульне морозиво надзвичайно смачно. Перед приготуванням цього десерту, з лука виводять запах і гіркоту, довго піджарюють його. У блендері готують суміш з молока, ванілі, яєць і цукру. А ви б спробували?
  • Для того, щоб риба, з якої готують морозиво, не перетворювалася при заморожуванні в камінь, її просочують спиртом. Для знищення сильного специфічного запаху, її вимочують в молоці, яєчному лікері, бренді, віскі. В морозиво додають горіхи, шоколад, мигдаль.
  • Морозиво з васабі сподобається цінителям гострих страв! Яскраво-зелене і таке ж специфічне, як всім відома приправа, воно не залишить байдужими тих, хто любить незвичайні відчуття.
  • Як ви думаєте, з чого зроблено чорне морозиво? Його приготували не з чорниці і навіть не з чорної ікри. Японський чорний кунжут - ось що стало основою продукту. Напевно, це саме незвичайне морозиво в світі. Йому не поступаються, мабуть, тільки холодні ласощі з деревного вугілля.
  • Продовольча компанія "Тітка Бессі" здивувала любителів морозива: те, що вона запропонувала своїм покупцям, важко назвати десертом. Кулінарний шедевр "Тітки Бессі" - це ріжок з картопляним пюре, ковбасою, соусом і зеленим горошком.
  • Багато з нас люблять сухарики або чіпси зі смаком бекону, але приготувати з нього солодкість прийшло в голову тільки експерту морозива Девіду Лебовіц. Холодний глазурований бекон припав до смаку американцям і європейцям.
  • Морозиво з восьминогів - це складне блюдо, що вимагає особливих кулінарних здібностей. Щоб знищити запах восьминогів, його вісім годин кип'ятять в чорному чаї.