Огляд м'ясорубки Kenwood MG 515

Огляд м'ясорубки Kenwood MG 515

Електрична м'ясорубка – техніка, безперечна, корисна на кухні кожної господині. Погодьтеся, якщо ваша душа «зажадала» пельменів або котлеток, або з'явилася необхідність приготувати якусь м'ясну страву для всієї родини, то перспектива довго і виснажливо готувати фарш вручну вас не потішить. Природно, ви можете збігати в найближчий супермаркет і купити собі бажаний продукт, але ж напівфабрикати ніколи не зрівняються з домашніми, приготованими з любов'ю, стравами. Ось тут вам дуже стане в нагоді електрична м'ясорубка. Ми пропонуємо вашій увазі прекрасну м'ясорубку MG 515 британської компанії Kenwood, яка буде радувати вас своїми прекрасними характеристиками і бездоганними результатами роботи!

Які переваги у м'ясорубки Kenwood MG 515:

• потужність 1600 Вт. Дозволить м'ясорубці Kenwood MG 515 максимально швидко і ефективно впоратися зі своїм завданням. Вона здатна переробити до 2 кілограмів м'яса за хвилину.

Металевий корпус. Практично виключає механічні пошкодження і є запорукою тривалої служби пристрою. Вам не доведеться замислюватися про покупку нової м'ясорубки через неестетичність зовнішнього вигляду (пластик з часом тьмяніє, затирається і стає крихким на відміну від металу).

• Функція «реверс». При перемелюванні жилавого м'яса, вам не доведеться зупиняти роботу і вручну чистити шнек. З цією функцією ви забудете про необхідність витрачати час на розбирання м'ясорубки і звільнення деталей від прожилок і сухожиль.

• 3 решітки. У комплектації пристрою передбачені 3 решітки з отворами різного діаметру (8 мм, 4,5 мм і 3 мм), за допомогою яких ви приготуєте ідеальний фарш для різних страв. Ніжні пельмені, котлети гриль, тефтелі і звичайно ж, фрикадельки будуть тієї консистенції, яку любите саме ви.

• 2 насадки для кеббє. У комплектацію, також, входить 2 насадки для ковбасок та кебє різного діаметру, з їх допомогою ви назавжди позбавитеся від необхідності купувати напівфабрикати.

• Можливість розширити функціональність. Для збільшення функціональності пристрою, ви можете придбати у нас на сайті додатково понад 16 насадок і аксесуарів.

Скориставшись електричною м'ясорубкою Kenwood MG 515, ви зрозумієте, наскільки вона незамінна під час приготування м'ясних страв! Знаходьте рецепти, придумуйте власні, радьтеся зі своїми друзями – на вашому столі завжди будуть смачні і вишукані кулінарні шедеври.

Ми пропонуємо вам рецепт «Томатного супу з фрикадельками», який з легкістю буде виконаний вами за допомогою м'ясорубки Kenwood MG 515!

Вам знадобитися:

• томатний сік - 1л.

• курячий бульйон - 700 мл.

• курячий фарш - 400 г.

• яйця - 1 шт.

• батон - 1 скибочка

• ріпчаста цибуля - 2 шт.

• морквина - 2 шт.

• часник - 3-4 зубчики

• оливкова олія - 2 ст. л.

• середземноморська суміш трав - 1-2 ч.л.

• сіль і перець - за смаком

• йогурт натуральний - за смаком

• свіжа петрушка - за смаком

Як приготувати:

1. Дрібно наріжте цибулю і часник.

2. За допомогою великої терки (або м'ясорубки MG 515 з додатковою насадкою MGX 300 або AT 642) натріть моркву.

3. У каструлі з товстим дном, в оливковій олії, обсмажте на повільному вогні овочі (цибуля, часник і морква) з приправою (суміш середземноморських трав) до стану м'якості. Смажте близько 10 хвилин. Періодично помішуйте.

4. Далі, влийте в каструлю томатний сік (який, до слова, можна приготувати в домашніх умовах, за допомогою м'ясорубки MG 515 і додаткової насадки AT 642 або AT 644), додайте сіль і перець, перемішайте.

5. Збільшить вогонь до середнього. Не накривайте каструлю кришкою. Помішуйте протягом 20 хвилин.

6. Розмочіть в 3 столових ложках бульйону скибочку батона, змішайте зі збитим яйцем і курячим фаршем. Посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте.

7. Зліпіть фрикадельки мокрими руками.

8. Доведіть курячий бульйон до кипіння і варіть в них фрикадельки. Після, перекладіть їх в окрему ємність.

9. Процідіть бульйон і влийте його в томатну суміш. Подрібніть за допомогою блендера (не до стану пюре).

10. Отриманий суп закип'ятіть і покладіть в нього фрикадельки. Варіть протягом 2-3 хвилин на середньому вогні.

11. Подрібніть петрушку.

12. Подавайте суп дуже гарячим, разом з натуральним йогуртом і петрушкою.

13. Томатний суп з фрикадельками готовий! Смачного!

Разом з технікою Kenwood ваші кулінарні витвори приречені на успіх!