Рецепти для хлібопічки Kenwood

Рецепти для хлібопічки Kenwood

Домашній хліб - це тепло і особливий аромат, атмосфера затишку. Якщо на вашій кухні є хлібопічка Kenwood, ви можете кожен день готувати смачну випічку по незвичайним рецептами. Автоматичні програми, можливість спекти хліб всього за 85 хвилин, функція приготування джему, наявність автоматичного диспенсера - все це робить хлібопічки англійської торгової марки незамінними. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів.

Навіть ті, у кого дієтичне харчування стало частиною способу життя, визнають, що без хліба прожити неможливо. Він дає нам сили, дарує гарне самопочуття. Якщо хочете підняти настрій своєї сім'ї або здивувати гостей, приготуйте випічку за цими рецептами за допомогою хлібопічки Kenwood.

Хліб з волоськими горіхами і часником

Вам знадобиться:

• молоко - 185 мл

• вода - 105 мл

• оливкова олія - 3 ст. л.

• біле борошно - 450 г

• геркулесові пластівці - 50 г

• волоські горіхи - 50 г

• дрібно нарізаний часник - 1,5 зубчика

• орегано - 1, 5 чайної ложки

• базилік в соняшниковій олії - півтори гілочки

• сіль - 1, 5 чайної ложки

• цукор - 2 ч. л.

• дріжджі - 1 ч. л.

Приготування

Налийте в форму молоко, воду, оливкову олію. Якщо в інструкції вашої хлібопічки значиться інший порядок завантаження продуктів, закладайте інгредієнти в тій послідовності, яка в ній зазначена. Додайте борошно і геркулес так, щоб вони повністю покрили сухі інгредієнти. Потім - орегано, часник, волоські горіхи, базилік. Покладіть в різні кути сіль і цукор, на серединку форми висипте дріжджі. Встановіть режим "Basic".

Білий хліб на основі йогурту

Вам знадобиться:

• дріжджі - 1, 75 ч. л.

• борошно - 550 г

• сіль - 1,5 ч. л.

• цукор - 2 ст. л.

• вершкове масло - 50 г

• йогурт - 125 г

• кунжут - 40 г

• молоко - 220 мл

Приготування

Завантажте ігредіенти в хлібопічку в тій послідовності, яка вказана в інструкції. Встановіть "Основний" режим, виберіть середній розмір буханки, темний колір скоринки.

Хліб з фундуком

Вам знадобиться:

• вода - 230 мл

• лимонний сік - 1 ч. л.

• біле борошно - 280 г

• коричневе борошно - 75 г

• молоко (сухе) - 1 ст. л.

• сіль - 1 ч. л.

• дріжджі - 1 ч. л.

• цукор - 2 ч. л.

• вершкове масло - 1,5 ст. л.

• фундук - дрібно нарізаний і підсмажений - 2 ст. л.

• фіги сушені - 3 ст. л.

Приготування

Покладіть інгредієнти в форму хлібопічки в порядку, зазначеному в інструкції. Випікайте в "Основному" режимі, горіхи і фіги додайте за п'ять хвилин до закінчення замісу тіста.

Якщо у вас є хлібопічка Kenwood, приготувати смачну випічку легше легкого! Насолоджуйтеся різноманітністю смаків!