Рецепти для кухонних комбайнів
Рецепти для кухонних комбайнів
Про можливості кухонних комбайнів вже написано безліч статей. Пора переходити від теорії до практики. Ми пропонуємо добірку рецептів, які ви зможете випробувати за допомогою кухонних комбайнів Kenwood.
Кухонні комбайни англійського бренду відрізняються своєю компактністю, функціональністю, якістю. Вони допоможуть вам в приготування як найпростіших, так і найвишуканіших страв. Пропонуємо приготувати з їх допомогою декілька смачних і нескладних страв.
Соус з імбиру і апельсина
У ємності кухонного комбайна з'єднайте 4 чайні ложки гірчиці, 2 чайні ложки імбиру, 6 чайних ложок меду, багато солі і перцю. Збивайте 2-3 хвилини. Не вимикаючи комбайн, повільно наливайте в ємність 180 мл оливкової олії, стежачи за тим, щоб соус загустів, поки ви наливаєте олію. Додати 4 столові ложки апельсинового соку і 1? столових ложок білого вина. Відваріть молоду картоплю, наріжте кубиками бекон. Посипте картоплю беконом і зеленню, полийте соусом.
Шоколадно-горіховий торт
Закладіть в чашу комбайна 250 г печива, розмеліть його таким чином, щоб вийшли великі крихти. Розтопіть двохсотграмову плитку шоколаду з цілими горіхами, додайте 55 г вершкового масла. Влийте суміш в ємність комбайна і додайте 55 г суміші сухофруктів. Натисніть на кнопку «пульс» і перемішуйте. Перекладіть масу, яка у вас вийшла, розтопіть таку ж плитку шоколаду, перемішайте з 2-ма столовими ложками молока, залийте сумішшю торт. Охолодіть в холодильнику і, коли торт застигне, поріжте його на квадрати.
Картопляні котлети з сиром
За допомогою кухонного комбайна натріть 600 г картоплі і 170 г сиру «грювьер». Перекладіть масу в миску, додайте 200 г дрібно нарізаної цибулі-порею, 2 столові ложки зернистої гірчиці, приправи і перемішайте. Сформуйте з отриманої маси котлети, попередньо віджавши з неї всю вологу. Змішайте 30 г вершкового масла і 1 столову ложку рослинної олії. Обсмажуйте на повільному вогні, поки котлети не стануть золотистими, вмочивши їх попередньо в суміш з двох масел.
Гороховий паштет
З'єднайте в ємності кухонного комбайна 440 г консервованого нуту (турецького гороху), 2 чайні ложки кунжутної олії, сік одного лимона, 1 великий зубчик часнику і 5 столових ложок оливкової олії. Перемішуйте таким чином, щоб вийшов однорідний паштет. Хумус смачний з хлібними паличками, чіпсами і з єврейськими коржами «піта».
Морквяний суп з селерою і фенхелем
Дрібно наріжте половинку очищеного кореня селери, стільки ж цибулини фенхеля, 3 морквини, пів ріпчастої цибулини. Обсмажте все це в олії, потім покладіть в каструлю, залийте 850-ма мл овочевого бульйону і доведіть до кипіння. Варіть 10-15 хвилин, накривши кришкою. Охолодіть і перелийте в кухонний комбайн. Зробіть однорідне пюре. Перелийте назад в каструлю, приправте улюбленими спеціями, додайте 400 г консервованих, попередньо нарізаних помідорів, половину тертої моркви. Трохи розігрійте і подавайте. Легкого приготування з кухонними комбайнами Kenwood і смачного!