Рецепти для м'ясорубки Kenwood

Рецепти для м'ясорубки Kenwood

Страви з м'яса - джерело білка, амінокислот. Якщо ви не вегетаріанець, то, напевно, із задоволенням поповнюєте запас фізичної енергії з їх допомогою. Ми пропонуємо кілька рецептів м'ясних страв, які ви зможете приготувати за допомогою м'ясорубки Kenwood.

М'ясорубки англійської торгової марки можуть зробити фарш із трьох кілограмів м'яса всього за 1 хвилину. Наявність трьох сталевих решіток з отворами різного діаметру дозволяє готувати фарш різної зернистості. У комплекті з деякими моделями ви можете купити насадку-прес для ягід і насадки для приготування кебє. М'ясорубки Kenwood перетворяться в універсальні пристрої, якщо ви укомплектуєте їх додатковими насадками які завжди можна купити в нашому фірмовому магазині. Вони допоможуть приготувати італійську пасту, наріжуть овочі кубиками 10x10 мм, зроблять борошно з круп. Звичайно, головна їх функція - подрібнення м'яса, з нею вони справляються відмінно. Приготуйте за допомогою м'ясорубок Kenwood ці страви - ви оціните всі їхні переваги.

Австралійський м'ясний штрудель

Вам знадобиться:
  • Тісто листкове - 300 г
  • М'ясний фарш - 400 г
  • Яйця - 1шт.
  • Білий хліб - 100 г
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 1 зубок
  • Олія - 2 ст. л.
  • Гірчиця - 1 ст. л.
  • Сіль - 1ч.л.
  • Сода - 1ч. л.
  • Перець чорний мелений - 0,5 ч. л.
  • Чабер - 0,25 ч. л.
Приготування: Білий хліб наріжте кубиками, розмочить в холодній воді. Цибулю і часник дрібно наріжте, змішайте, смажте в олії на середньому вогні 5-7 хвилин. Змішайте м'ясний фарш, приготований за допомогою м'ясорубки Kenwood, з хлібом, цибулею, часником. Додайте яйце, гірчицю, спеції. Візьміть плівку, викладіть на неї смугу з фаршу. Окремо постеліть плівку або пергаментний папір, розкачайте тісто завтовшки 3 мм. Викладіть фарш зверху, загорніть в конверт з тіста. Проколіть штрудель в декількох місцях виделкою, щоб при випіканні оболонку не розірвало парою. Близько півгодини випікайте його в гарячій духовці.

Кесаділья з м'ясом

Вам знадобиться:
  • Тортильяс (кукурудзяні коржі) - 4 штуки
  • М'ясний фарш - 400 г
  • Помідори - 2шт.
  • Цибуля - 1шт.
  • Сир - 150 г
  • Солоні або мариновані огірки - 2 шт.
  • Томатний соус - 2 ст. л.
  • Гірчиця - 2 ч. л.
  • Перець чорний мелений
  • Сіль
Приготування:

Наріжте цибулю і огірки дрібними кубиками, помідори - красивими часточками. Сир натріть на тертці з великими отворами. Обсмажте на сковорідці фарш, приготований за допомогою м'ясорубки Kenwood, посоліть і поперчіть його. Коли більша частина м'ясного соку випарується, додайте соус і гірчицю, смажте ще 1-2 хвилини. Коржі начиніть м'ясним фаршем і овочами, посипте тертим сиром. Загорніть тортильяс, підсмажте на сковорідці до золотистої скоринки.

М'ясний рулет

Вам знадобиться:
  • М'ясний фарш - 500 г
  • Приправа для фаршу - 1 ч. л.
  • Сир - 300 г
  • Яйця - 5 шт.
  • Маслини без кісточок - 100 г
  • Сіль, перець мелений чорний
Приготування:

Посоліть, поперчіть фарш, приготований за допомогою м'ясорубки Kenwood. Додайте 2-3 столові ложки води, перемішайте. Натріть на тертці сир, з'єднайте зі збитими яйцями, посоліть. Вилийте суміш на деко, вистелений пергаментом, запікайте. Яєчну основу зніміть з пергаменту, перекладіть в фольгу, промазану олією. Викладіть шаром фарш і маслини, загорніть рулетом, запікайте в гарячій духовці. Смачного!