Рецепти для тостера Kenwood
Рецепти для тостера Kenwood
Хочете приготувати легкий і смачний сніданок? Немає нічого простішого, якщо у вас є тостер Kenwood. Ми пропонуємо кілька рецептів улюбленої закуски, які вас порадують.
Тостери Kenwood зроблять ранок добрим. По-перше, вони здатні приготувати дуже смачний підсмажений хліб. По-друге, їх яскравий зовнішній вигляд зробить життя яскравіше. Після приготування вам не доведеться збирати крихти зі столу - тостери Kenwood мають спеціальний піддон для них. Любите добре прожарений хліб? Прилади англійської торгової марки дозволяють контролювати процес приготування. Пропонуємо за допомогою тостера Kenwood приготувати наступні рецепти.
Тости з яєчнею
Вам знадобиться:
• Яєчні жовтки - 4 штуки
• Петрушка
• Пшеничний хліб - 4 скибочки
• Вода - 4 ст. л.
• Зелена нашинкована цибуля
• Базилік
• Сіль, перець - за смаком
Приготування:
Скибочки хліба злегка підсмажте в тостері. Яєчні жовтки збийте з водою, посоліть, поперчіть, додайте зелень і цибулю. Безперервно помішуючи, смажте яєчну суміш на вершковому маслі, поки вона не загусне. При подачі розкладіть яєчню на тости, прикрасьте зеленню.
Тости з куркою і грибами
Вам знадобиться:
• Пшеничний хліб - 8 скибочок
• Окости курячі - 2 шт.
• Бульйон курячий або овочевий -2 склянки
• Варені перепелині яйця - 2 шт.
• Маринований огірок
• Мариновані печериці - 4 шт.
• Майонез - 2 ст. л.
• Ром -2 ч. л.
• Гірчиця
• Лавровий лист
• Перець чорний горошком, перець чорний мелений, сіль
Приготування:
Окости залийте бульйоном і варіть до готовності, попередньо додавши сіль, цибулину, лавровий лист і перець горошком. Охолодіть окости в бульйоні, потім вийміть, видаліть шкіру і зніміть м'якоть з кісток. М'якоть подрібніть. Огірок наріжте соломкою, кожне яйце – скибочками. Гриби наріжте. Курку змішайте з огірком і грибами, посоліть, поперчіть, збризніть ромом і ще раз перемішайте. Заправте частиною майонезу. Скибочки хліба підсмажте в тостері. Викладіть масу на тости, прикрасьте яйцем і майонезом.
Сирні тости з грибами
Вам знадобиться:
• Яйця - 2 шт.
• Грудинка копчена - 60 г
• Сир твердий - 2 г
• Гриби свіжі (лисички, маслюки або опеньки) - 250 г
• Пшеничний хліб - 4 скибочки
• Помідори - 2 шт.
• Петрушка - 4 гілочки
• Масло вершкове - 4 ст. л.
• Перець білий
Приготування:
Обробіть гриби, великі наріжте скибочками. Грудинку дрібно наріжте, підсмажте разом з грибами. Посоліть, поперчіть. У тостері підсмажте хліб. Покладіть на кожну скибочку шматочки помідорів, збиті яйця, смажені гриби. Зверху накрийте скибочкою сиру. Запікайте в духовці, поки сир не розплавиться. Подавайте до столу, прикрасивши гілочкою петрушки.
Рибні тости
Вам знадобиться:
• Тунець консервований - 250 г
• Варені яйця - 2 шт.
• Зелена цибуля - 50 г
• Сир твердий тертий - 50 г
• Майонез - 4 ст. л.
• Пшеничний хліб - 4 скибочки
• Петрушка
Приготування:
Рибу подрібніть, змішайте з тертим сиром, дрібно нарізаними яйцем і цибулею. Хліб підсмажте в тостері. Викладіть на нього масу, заправте майонезом і прикрасьте зеленню.
Ви без зусиль впораєтеся з приготуванням апетитної закуски, якщо візьмете в помічники тостер Kenwood. Приємного сніданку!