Особливий рецепт
Відома італійська страва, популярна не лише в себе на батьківщині, є одним з варіантів найтоншої локшини. Як правило, готується з особливих твердих сортів пшениці та обов'язково без додавання яєць. Справжні майстри звикли використовувати тільки найчистішу воду і добірне борошно. Наскільки б це не здавалося дивним, але саме відмова від додавання яєць до тіста додає готовій страві неповторного найлегшого горіхового присмаку кращої пшениці. Ще одна особливість пасти Trenette в її низькою, порівняно з іншими різновидами, калорійністю (знову ж таки, через відсутність у складі яєць). Використовуючи насадку KAX973ME, ви зможете не тільки точно повторити рецептуру, а й саму технологію приготування Trenette, тому що саме ця насадка дозволяє досягти ідеальної точності при нарізанні тіста смужками завширшки в 1,5 мм!
Відгуки